Premium Kamers?

Bent u het ook zat om te betalen en geen resultaten zien ? Nederland kent tientallen websites waar kamers/studio's aangeboden worden. Dure abonnementen, hoge inschrijfkosten en geen service voor de klant. Een account maken is bij ons niet nodig, inloggen met een Facebook-account is genoeg. Dit betekend dat wij een afgesloten platform hebben en dus geen oplichters.

Pegels?

Premium Kamers werkt met pegels, deze kunt u altijd gebruiken, nu of over 5 jaar. Hierdoor hebben wij een hogere klanttevredenheid en groeien wij dagelijks. Pegels koop je in pakketten van 20, 35 en 50 stuks. Een bericht sturen via onze site kost 1 pegel. Hierna volgt het contact via de mail onderling.
De verhuurder krijgt een mail met uw bericht. Als hij hierop 
reageert mailt hij rechtstreeks naar u.

Goedkoper

Premium Kamers werkt zonder abonnenten en is goedkoper dan andere websites. Omdat wij met een Facebook koppeling werken is een 
profiel snel aangemaakt, eerlijkheid staat dus centraal. Fijn voor de huurder en verhuurder. Premium Kamers heeft afspraken gemaakt
met woningbouwverenigingen, daarom zijn sommige objecten alleen te huur op onze website.

Doel 

Nederland telt steeds meer studenten. De meeste hiervan willen op kamers gaan wonen, helaas zijn er veel websites die alleen maar uit zijn op geld.
Wij hebben een platform gecreëerd waar eerlijkheid en veiligheid gewaarborgd is.